Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 33g4.2kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Ruohosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 58g77kcal4.9g10.1g1.2g2.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)50g75kcal8g2g4g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 109g60kcal1.7g14.3g0.2g0.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 3.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g548kcal33.6g59.6g19.6g9.2g
Valittu annoskoko320g274kcal16.8g29.8g9.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna160g137kcal8.4g14.9g4.9g2.3g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964