Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 111g85kcal2.1g17.3g0.2g1.1g
Punajuuri 72g28kcal0.7g4.9g0.1g1.8g
Vesi103g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g32g51kcal0.9g1.4g4.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.1g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana641g337kcal7.8g47.6g11g5.8g
Valittu annoskoko320g169kcal3.9g23.8g5.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna160g84kcal2g11.9g2.8g1.5g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013