Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g4.8g40kcal0g0g4.4g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g162g54kcal2.4g7.8g0.6g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g61g68kcal16g0g0.6g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g88g149kcal6.8g4.6g11.4g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g629kcal51g26g34g5.2g
Valittu annoskoko320g314kcal25.5g13g17g2.6g
Annoskoko puolitettuna160g157kcal12.8g6.5g8.5g1.3g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985