Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g14kcal0.1g3g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 20g174kcal0g0g19.7g0g
Kardemumma, annos 2g1.3g3.9kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 50g149kcal9.3g1.2g12g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 13g89kcal0.1g0.1g10g0g
Tomusokeri 1dl=60g23g90kcal0g22.5g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl8.1g47kcal1.7g0.4g4.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana641g2045kcal44.6g232.8g102.6g8.6g
Valittu annoskoko320g1023kcal22.3g116.4g51.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna160g511kcal11.2g58.2g25.7g2.2g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424