Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu42g125kcal1.7g1.7g12.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)52g31kcal0.5g2.3g2.1g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g63g150kcal11.3g0g11.3g0g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g90g298kcal10.9g59.2g2g5.4g
Valkoviini kuiva 25g17kcal0.1g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.8g0.3g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g39g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana641g1381kcal50.6g132.2g67.8g12.2g
Valittu annoskoko321g691kcal25.3g66.1g33.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna160g345kcal12.7g33.1g17g3.1g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.6g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979