Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.1g0g5.9g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g220kcal14g5.2g15.4g2.6g
Valittu annoskoko321g110kcal7g2.6g7.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna161g55kcal3.5g1.3g3.9g0.7g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532