Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1252g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 363g66kcal2g9.1g1.5g2.5g
Porkkana 426g139kcal2.6g23.7g0.9g10.9g
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Palsternakka 138g88kcal0.7g16.3g0.6g6.2g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Parsakaali brokkoli 213g75kcal9.8g4.2g0.6g5.3g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tomaattimurska 526g155kcal2.9g27.9g1.1g10g
Kasvisliemikuutio 28g84kcal2.6g3.7g6.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g1375kcal49.6g198.2g23.8g80g
Valittu annoskoko3200g688kcal24.8g99.1g11.9g40g
Annoskoko puolitettuna1600g344kcal12.4g49.6g6g20g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820