Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1332g321kcal24.1g29.3g4g30.6g
Purjosipuli 173g40kcal3.1g4.2g0.3g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 1332g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g333g932kcal63.3g0g73.3g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)30g30kcal2.2g5.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g2645kcal185.4g77.2g155.4g69.6g
Valittu annoskoko3200g1323kcal92.7g38.6g77.7g34.8g
Annoskoko puolitettuna1600g661kcal46.4g19.3g38.9g17.4g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901