Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1924g2424kcal211.6g5.8g173.1g0g
Sokeri 545g2213kcal0g544.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai417g1459kcal50g296g8.8g12.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 128g474kcal23.7g14.1g27.8g39g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 64g228kcal0.2g0g25.7g0g
Korppujauho 90g329kcal9.4g67.2g0.9g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g14365kcal593.2g1879.4g472.6g113g
Valittu annoskoko3200g7183kcal296.6g939.7g236.3g56.5g
Annoskoko puolitettuna1600g3591kcal148.3g469.9g118.2g28.3g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256