Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)801g1442kcal152.3g0.8g88.1g0g
Purjosipuli 721g165kcal13.1g17.3g1.4g15.1g
Sitruunamehu, laimentamaton107g22kcal0.3g1.7g0g0.1g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1336g801kcal13.4g60.1g53.4g8g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g18kcal0.9g3.4g0.1g0g
Oliiviöljy 144g1276kcal0g0g144.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g7589kcal370.2g187.4g575.2g49g
Valittu annoskoko3200g3794kcal185.1g93.7g287.6g24.5g
Annoskoko puolitettuna1600g1897kcal92.6g46.9g143.8g12.3g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191