Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1665g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali583g123kcal7g19.8g1.2g12.2g
Peruna, keskikokoinen 60g166g100kcal2.5g21.6g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g166g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka166g18kcal1.8g1.8g0.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)166g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Soijakastike83g50kcal4.3g7.9g0.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 166g230kcal31.2g0g11.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g122kcal0.2g0.2g13.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g17g150kcal0g0g16.6g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6399g1767kcal100.4g138.4g88g44.8g
Valittu annoskoko3200g884kcal50.2g69.2g44g22.4g
Annoskoko puolitettuna1600g442kcal25.1g34.6g22g11.2g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691