Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2000g1120kcal170g100g4g0g
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 40g353kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g7389kcal565g732.6g237.8g16.8g
Valittu annoskoko3200g3695kcal282.5g366.3g118.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna1600g1847kcal141.3g183.2g59.5g4.2g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747