Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)800g1104kcal60g42.4g80g0g
Ruisjauho Pirkka1600g4880kcal155.2g976g32g240g
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g12402kcal481.6g2039.6g245.4g493.8g
Valittu annoskoko3200g6201kcal240.8g1019.8g122.7g246.9g
Annoskoko puolitettuna1600g3101kcal120.4g509.9g61.4g123.5g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432