Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 639g1395kcal116.8g0g104.1g0g
Kieli naudan 639g1280kcal106.6g0g95.8g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 32g89kcal3.5g12.2g1.1g8.5g
Peruna, vanha, kuorittu 1597g1216kcal30g247.5g3.2g16g
Vesi96g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g8047kcal518g534.8g409g54.4g
Valittu annoskoko3200g4024kcal259g267.4g204.5g27.2g
Annoskoko puolitettuna1600g2012kcal129.5g133.7g102.3g13.6g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641