Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)2535g1065kcal248.4g38g2.5g0g
Sokeri 539g2186kcal0g538.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton127g27kcal0.4g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g6555kcal497.6g1156.2g5g0.2g
Valittu annoskoko3200g3277kcal248.8g578.1g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna1600g1639kcal124.4g289.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859