Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g1283g3142kcal128.3g102.6g230.9g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl321g112kcal3.2g19.2g3.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)866g1385kcal23.4g23.4g129.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr321g898kcal25.7g30.5g77g5.1g
Vesi321g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix58g29kcal0.9g5.8g0.3g0g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g11217kcal365.8g372g886.4g11.2g
Valittu annoskoko3200g5609kcal182.9g186g443.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna1600g2804kcal91.5g93g221.6g2.8g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523