Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl388g508kcal50.5g1.9g33.4g0g
Sokeri 569g2309kcal0g568.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 545g1871kcal55.6g381.7g6.5g19.1g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Voi 251g1820kcal3g1g204g0g
Maito, Kevyt418g192kcal13.4g20.1g6.3g0g
Mustikka metsä- 1004g442kcal5g64.2g6g33.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g14373kcal257.6g2093.2g512.4g104.6g
Valittu annoskoko3200g7187kcal128.8g1046.6g256.2g52.3g
Annoskoko puolitettuna1600g3593kcal64.4g523.3g128.1g26.2g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149