Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g429g3791kcal0g0g428.9g0g
Kookosrasva 100 % 891g7898kcal7.2g0g889.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton412g1320kcal95.3g43.3g85.8g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g495g1089kcal22.8g242.5g3.5g197.9g
Manteli 330g2032kcal79.4g21.8g178.1g23.8g
Saksanpähkinä 116g785kcal17g3.8g75.3g18.4g
Hasselpähkinä 83g531kcal11.6g2.8g50.3g14.4g
Rusina 445g1302kcal12.5g267.7g2.2g43.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g37496kcal491.6g1163.8g3427.8g595.4g
Valittu annoskoko3200g18748kcal245.8g581.9g1713.9g297.7g
Annoskoko puolitettuna1600g9374kcal122.9g291g857g148.9g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201