Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g1143g743kcal18.3g171.4g1.1g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g800g760kcal160g0g13.6g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g457g366kcal2.3g32g27.4g4.6g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g234g340kcal38.7g3.5g19.9g0.2g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g51g39kcal1.1g7.5g0.5g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g5.7g3.4kcal0g0.6g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g17g56kcal1.7g8.6g1.7g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 457g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g4612kcal444.2g447.2g128.4g13g
Valittu annoskoko3200g2306kcal222.1g223.6g64.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna1600g1153kcal111.1g111.8g32.1g3.3g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389449