Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1565g5369kcal159.4g1095.2g18.8g54.8g
Voi 283g2054kcal3.4g1.1g230.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g28g88kcal3.1g17g2g7.9g
Sokeri 241g977kcal0g240.5g0g0g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 156g222kcal19.5g0.5g16g0g
Hiiva 71g53kcal9.3g0.8g0.3g4.9g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 850g537kcal25.5g40.8g29.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g18601kcal440.4g2791.8g594g135.2g
Valittu annoskoko3200g9300kcal220.2g1395.9g297g67.6g
Annoskoko puolitettuna1600g4650kcal110.1g698g148.5g33.8g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403