Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3627g407kcal68.9g26.3g1.9g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)313g2255kcal0.3g0.3g250.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1118kcal33.2g228g3.9g11.4g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit501g105kcal16.5g9.5g0g12.5g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g501g927kcal110.3g10g50.1g0g
Kananmuna kuoreton 414g590kcal51.7g1.2g42.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl501g1704kcal10g15g175.4g0g
Oregano, kuivattu 5g15kcal0.6g1.1g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g14288kcal584.4g592.2g1049.6g52.2g
Valittu annoskoko3200g7144kcal292.2g296.1g524.8g26.1g
Annoskoko puolitettuna1600g3572kcal146.1g148.1g262.4g13.1g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245