Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1198g1988kcal227.6g0g119.8g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl898g270kcal41.3g17.1g2.7g14.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)359g970kcal107.8g0g61.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g749g1123kcal12g26.2g112.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6408g8702kcal777.4g86.6g591.8g28.8g
Valittu annoskoko3204g4351kcal388.7g43.3g295.9g14.4g
Annoskoko puolitettuna1602g2176kcal194.4g21.7g148g7.2g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667