Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu18g162kcal0g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g69g72kcal5.5g11.3g0.4g1.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1202g277kcal16.8g40.9g4.8g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g30g70kcal0.9g7.9g4g0g
Kuohukerma,valio,2dl601g2044kcal12g18g210.4g0g
Katkarapu 1082g740kcal156.2g0g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6408g6839kcal388g175.6g499.8g9.6g
Valittu annoskoko3204g3419kcal194g87.8g249.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna1602g1710kcal97g43.9g125g2.4g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272528