Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1202g132kcal13.2g13.2g2.4g12g
Parsakaali brokkoli 751g263kcal34.7g14.6g2.3g18.8g
Kesäkurpitsa zucchini 601g109kcal3.4g15g2.4g4.2g
Valkokaali keräkaali 601g167kcal7.2g24.4g1.2g12.6g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g7.5g24kcal0.1g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6408g1938kcal117.8g148.6g76.8g96.8g
Valittu annoskoko3204g969kcal58.9g74.3g38.4g48.4g
Annoskoko puolitettuna1602g485kcal29.5g37.2g19.2g24.2g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303