Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 640g1398kcal117g0g104.3g0g
Kieli naudan 640g1283kcal106.8g0g96g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Peruna, vanha, kuorittu 1600g1218kcal30.1g248g3.2g16g
Vesi96g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6413g8063kcal519g536g409.8g54.4g
Valittu annoskoko3206g4032kcal259.5g268g204.9g27.2g
Annoskoko puolitettuna1603g2016kcal129.8g134g102.5g13.6g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641