Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g47g52kcal8.4g0.9g1.4g0g
Katkarapu 56g39kcal8.1g0g0.6g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.8g0.9kcal0g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kurkku, tuore56g5.6kcal0.3g1g0.1g0.4g
Jäävuorisalaatti, rapea75g7.5kcal0.8g0.6g0.2g0.9g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika, punainen23g5.8kcal0.2g1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g245kcal36.4g11.8g5.2g5.4g
Valittu annoskoko321g122kcal18.2g5.9g2.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna161g61kcal9.1g3g1.3g1.4g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.8g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616