Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 175g342kcal32.7g0g23.6g0g
Amerikansekoitus, Apetit53g15kcal0.9g2.4g0.1g1.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g29kcal2g0g2.3g0g
Ruohosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl35g119kcal0.7g1g12.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit44g57kcal1.3g0.9g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g1126kcal75.4g8.8g87.8g2.8g
Valittu annoskoko321g563kcal37.7g4.4g43.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna161g281kcal18.9g2.2g22g0.7g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531