Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g99g144kcal5.2g28.7g0.7g1.3g
Maito, Kevyt136g63kcal4.3g6.5g2g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g762kcal45.4g71.4g31.8g3g
Valittu annoskoko321g381kcal22.7g35.7g15.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna161g191kcal11.4g17.9g8g0.8g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040