Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 73g91kcal15.3g0g3.3g0g
Naudan paahtopaisti73g81kcal15.8g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g397kcal64g9g10.8g3.6g
Valittu annoskoko321g198kcal32g4.5g5.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna161g99kcal16g2.3g2.7g0.9g
Arvot/100g100g62kcal10g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355