Välimeren broilervuoka

Leikkaa koivet isolla terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta.

Kuori ja viipaloi perunat.

Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan.

Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit.

Mausta Provencale-yrttiseoksella ja suolalla.

Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä.

Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ohje on Yhteishyvä Ruokamaailma- lehdestä.

Oliiviöljyn määrää voi huoletta vähentää, kun broilerista valuu rasvaa kuitenkin perunoille.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Lissuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi (Atria)135g226kcal18.9g1.5g17.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.7g0.1g0.9g
Kirsikkatomaatti, 50g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 10g20kcal0.1g0.2g2g0.4g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana643g763kcal42.2g36g53.2g2.6g
Valittu annoskoko321g382kcal21.1g18g26.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna161g191kcal10.6g9g13.3g0.7g
Arvot/100g100g119kcal6.6g5.6g8.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153240