Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g188g45kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Kurkku 38g4.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)28g5.6kcal0g1.8g0g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana643g441kcal6.6g23g34.8g10.4g
Valittu annoskoko321g220kcal3.3g11.5g17.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna161g110kcal1.7g5.8g8.7g2.6g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730