Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 168g59kcal7.8g3.3g0.5g4.2g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 37g124kcal0.7g1.1g13.1g0g
Kevytmaito (Valio)37g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g37g135kcal10.5g0.7g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g786kcal50.6g14g57g8.4g
Valittu annoskoko322g393kcal25.3g7g28.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna161g197kcal12.7g3.5g14.3g2.1g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690