Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)88g35kcal1.5g7.2g0.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)88g31kcal1.4g6.1g0.1g1.2g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g56g48kcal2.8g9g0.2g4.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g90g205kcal17.1g0g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g639kcal45.6g44.6g31.4g10.8g
Valittu annoskoko322g319kcal22.8g22.3g15.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna161g160kcal11.4g11.2g7.9g2.7g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791