Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)63g450kcal0.5g0.5g50g0g
Sokeri 88g355kcal0g87.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.6g0.3g0.7g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana643g2492kcal37.4g319g115.4g8.8g
Valittu annoskoko322g1246kcal18.7g159.5g57.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna161g623kcal9.4g79.8g28.9g2.2g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925