Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.4g0.4g1.1g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%94g61kcal10.3g3.9g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml9g2kcal0.8g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.8g13kcal0g3.1g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g38g128kcal0.8g1.1g13.2g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 68g46kcal0.5g10.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana643g1249kcal41.8g116.8g66.6g3.4g
Valittu annoskoko322g625kcal20.9g58.4g33.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna161g312kcal10.5g29.2g16.7g0.9g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.2g10.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284