Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 33g34kcal0.4g1.6g2.7g0.6g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl17g156kcal0g0g17.3g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto167g467kcal31.7g0.1g36.7g0g
Purjosipuli 387g89kcal7g9.3g0.8g8.1g
Vesi, vesijohtovesi 1734g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)500g690kcal105.1g0g30g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto100g280kcal19g0g22g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow267g67kcal2.4g12.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g3615kcal333.6g48g225g17.4g
Valittu annoskoko3216g1808kcal166.8g24g112.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna1608g904kcal83.4g12g56.3g4.4g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836