Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g514g1697kcal82.3g318.9g10.3g30.9g
Atria kevyt jauheliha1200g2040kcal228g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)94g26kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)19g53kcal1.8g3.4g3.6g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1200g396kcal39.6g58.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 189g269kcal23.6g0.6g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g8961kcal753g772.4g306.8g65.2g
Valittu annoskoko3216g4480kcal376.5g386.2g153.4g32.6g
Annoskoko puolitettuna1608g2240kcal188.3g193.1g76.7g16.3g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377