Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g480g2880kcal100.8g31.7g259.2g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g240g1714kcal0g0.5g192g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g960g2448kcal56.6g30.7g229.4g0g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Canderel makeutusjauhe36g138kcal1g33.5g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio960g1344kcal26.9g62.4g115.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g18641kcal503.4g340g1700.6g0g
Valittu annoskoko3216g9321kcal251.7g170g850.3g0g
Annoskoko puolitettuna1608g4660kcal125.9g85g425.2g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913