Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g1600g1760kcal368g0g28.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1000g850kcal10g35g70g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g180g788kcal9.9g7.6g79.7g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g7073kcal788.4g128.8g358.8g14.2g
Valittu annoskoko3216g3537kcal394.2g64.4g179.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna1608g1768kcal197.1g32.2g89.7g3.6g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868