Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1598g2717kcal319.6g0g159.8g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)260g519kcal10.4g90.9g7.8g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.8g1g5.3g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g799g1079kcal24g31.2g95.9g0g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.5g0.7g22.5g0g
Puolukka 240g93kcal1.1g16.3g1.2g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g10174kcal786.2g427.8g576.4g23g
Valittu annoskoko3216g5087kcal393.1g213.9g288.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna1608g2544kcal196.6g107g144.1g5.8g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667