Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g1335g4659kcal156.2g967.9g18.7g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g668g968kcal146.8g28g20g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g334g818kcal60.1g2g63.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g801g163kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 37g331kcal0g0g37.4g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Basilika, tuore 27g7.2kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g13939kcal740g2064.2g284.8g26.4g
Valittu annoskoko3216g6970kcal370g1032.1g142.4g13.2g
Annoskoko puolitettuna1608g3485kcal185g516.1g71.2g6.6g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733