Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 61g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Porkkana 26g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%40g68kcal3.9g3g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 186g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g239kcal10.6g26.2g9.2g2.6g
Valittu annoskoko322g119kcal5.3g13.1g4.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna161g60kcal2.7g6.6g2.3g0.7g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849