Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 117g40kcal0.8g6.5g0.1g1.6g
Sokeri 50g202kcal0g49.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.3g7.3kcal0.3g1.4g0.2g0.7g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.2g3.1kcal0g0.9g0g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl117g399kcal2.3g3.5g41.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g1340kcal6.8g133.4g82.8g5.8g
Valittu annoskoko322g670kcal3.4g66.7g41.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna161g335kcal1.7g33.4g20.7g1.5g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891