Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai134g495kcal6.7g42.8g33.4g2.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Mozzarella light50g80kcal10g0.3g4.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow17g30kcal0.1g1g2.8g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g28g5.6kcal0.2g1.1g0.1g1.7g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl10g54kcal0.5g0.3g5.6g0.4g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g17g49kcal5.5g0g2.8g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g17g27kcal1.3g0.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g1500kcal49.2g96.2g103.2g11g
Valittu annoskoko322g750kcal24.6g48.1g51.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna161g375kcal12.3g24.1g25.8g2.8g
Arvot/100g100g233kcal7.6g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787