Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus87g61kcal14g0g0.3g0g
Purjosipuli 53g12kcal0.9g1.3g0.1g1.1g
Tilli, tuore 6.6g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)175g57kcal1.2g11.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g265kcal32.6g25.6g2.8g2.4g
Valittu annoskoko322g133kcal16.3g12.8g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna161g66kcal8.2g6.4g0.7g0.6g
Arvot/100g100g41kcal5.1g4g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480