Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g87g149kcal16.6g0g8.7g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 87g30kcal1g4.7g0.2g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.3g4.6kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.2g5.7kcal0.3g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g389kcal36.6g13.4g19.2g5.6g
Valittu annoskoko322g194kcal18.3g6.7g9.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna161g97kcal9.2g3.4g4.8g1.4g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301303