Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 128g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g75g105kcal15.7g0g5.2g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g14g48kcal0.9g11g0.1g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g73g40kcal1.2g4.8g1.8g0.9g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Persilja 9g2.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g576kcal39g44.4g26.6g9g
Valittu annoskoko323g288kcal19.5g22.2g13.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna161g144kcal9.8g11.1g6.7g2.3g
Arvot/100g100g89kcal6g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045