Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa113g19kcal0.5g2.8g0.7g0.8g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 47g14kcal0.3g2.5g0.1g0.9g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 7.5g40kcal0.1g0.1g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 56g26kcal0.6g3.7g0.8g0.5g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)3g8.1kcal0.2g0.2g0.8g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives3g8.4kcal0.1g0.2g0.8g0g
Lohisäilyke29g29kcal5.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g354kcal16g31.4g17.6g6.6g
Valittu annoskoko322g177kcal8g15.7g8.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna161g89kcal4g7.9g4.4g1.7g
Arvot/100g100g55kcal2.5g4.9g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718