Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g9g56kcal0g0g6.3g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g30g135kcal2.3g20.4g4.8g1.1g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g60g102kcal4.6g3.1g7.8g1.7g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Ruokosokeri33g135kcal0g33g0g0g
Smetana, Valio, hyla30g117kcal0.6g0.8g12.6g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g30g60kcal1.1g3.6g4.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 17g67kcal0g16.5g0g0g
Mustikka metsä- 75g33kcal0.4g4.8g0.4g2.5g
Liivate 3g11kcal2.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g1489kcal27.4g167.4g76.2g10.6g
Valittu annoskoko323g744kcal13.7g83.7g38.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna161g372kcal6.9g41.9g19.1g2.7g
Arvot/100g100g231kcal4.2g26g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217665