Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g103g134kcal16.5g0g7.6g0g
Maustekurkku47g7.7kcal0.3g1.4g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka31g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g16g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 60g177kcal0.9g3.8g17.8g0g
Kananmuna, keitetty 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g764kcal45.8g14.6g58.2g3.6g
Valittu annoskoko323g382kcal22.9g7.3g29.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna161g191kcal11.5g3.7g14.6g0.9g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780